(ВІДЕО) «Інколи треба летіти швидше за дрона», - прикордонник на псевдо Течик про свого «Течика»

НАЗАД
19 червня 2024 12:54

Мінівен Volkswagen Transporter або, як його ласкаво називають в народі, «Течик», - одна з найпопулярніших автівок серед прикордонників.

Все завдяки своїй надійності, місткості та витривалості. І тому не дивно, що один із водіїв підрозділу інженерного облаштування Донецького прикордонного загону отримав позивний – «Течик».

Сам він родом з Одещини, мобілізувався наприкінці минулого року. За плечима десятки років водійського стажу – від мотоциклів до фур. Прикордонник стверджує, що керування транспортним засобом на війні не можливо порівняти з цивільним життям.

Тут часто рішення доводиться приймати миттєво. Інколи, аби вберегтися від ворожих дронів, потрібно розігнатися до 150 кілометрів на годину. Так що адреналіну вистачає! А спеціальність ця не менш важлива, ніж інші військові професії. Бо саме від водіїв залежить, як швидко і надійно будуть доставлені військовослужбовці на позиції, підвезені до них продовольство та боєкомплекти. І кожен, хто з автівкою на «ти», також може зробити свій вагомий внесок у нашу спільну майбутню Перемогу!

Обирай службу за мобілізацією або за контрактом.

Заповнюй анкету за посиланням, обравши пункт «1 прикордонний загін»:

https://anketa-rec.dpsu.gov.ua/

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси